Garbage


Η αρχαιολογική λέιζερ-αξίνα έφερε χθες στο φως μερικά αντιπροσωπευτικά ευρήματα από την εποχή του neohellenicus skoupidomazus, του είδους που εκτιμάται ότι έζησε στην υπερπεριφέρεια της σημερινής ανατολικής Ισπανοϊταλίας στις αρχές του 21ου αιώνα. Στην περιοχή Lozechi, ανακαλύφθηκαν μια στέκα μπιλιάρδου, μια μαύρη γραβάτα, τρεις ερπύστριες μεγάλων διαστάσεων, κάμποσες κονσέρβες με χημικά υπολείμματα και πλήθος άλλων αντικειμένων που οι υπάλληλοι της 3789ης εφορείας αρχαιοτήτων της Ε.Ε. προσπαθούν να ταιριάξουν.

Η πιο πιθανή ερμηνεία, είναι η εξής: Κάπου στα 2000κάτι, και ενώ όλος ο υπόλοιπος δυτικός κόσμος ανακύκλωνε, στη χώρα φερόμενη ως “Ελλάδα” οι μοναδικοί που κύκλωναν κάτι, ήταν οι δυνάμεις καταστολής. Αφού όλοι οι δήμαρχοι και κοινοτάρχες κατάφεραν να διώξουν τον ΧΥΤΑ απο την πόρτα τους και να μπορέσουν να ανασάνουν με άνεση τα 2λιτρα και 3λιτρα τζιπ των επισκεπτών (εκείνη την εποχή ο τουρισμός, τα γκάλοπ και η τηλεθέαση ήταν βασικα συστατικά της κοινωνίας), τελικά ο ΧΥΤΑ κατέληξε στην περιοχή Lozechi. Εκεί, πολύ λογικά οι κάτοικοι σκέφτηκαν ότι, αφού τη γλυτώνουν όλοι, γιατί να μην τη γλυτώσουμε και εμείς, χωρίς να ξέρουν αν πρέπει όντως να γλυτώσουν από κάτι. Πρότειναν και εναλλακτικές θέσεις, αλλά τότε ισχυρές μεταφυσικές δυνάμεις που μόλις ξεπερνούσαν το 1,60 κατάφεραν μέσα σε ένα μήνα να αποτρέψουν τη μετακίνηση του ΧΥΤΑ κοντύτερα στο δικό τους χωριουδάκι.

Στο μεταξύ όμως, οι ιδιώτες που ήθελαν να πάρουν τη διαχείριση των σκουπιδιών πίεζαν, Να γίνει ο ΧΥΤΑ οπωσδήποτε, όπου να’ ναι, αλλά να γίνει. Τότε ο περιφερειάρχης ο 4ος, ο άνθρωπος που μιλούσε για τον εαυτό του μόνο στο 3ο ενικό ή το 1ο πληθυντικό, μπερδεύοντας τους ακροατές του οι οποίοι νόμιζαν ότι ο περιφερειάρχης ήταν κάποιος άλλος και αυτός ήταν ο βιογράφος του, παρήγγειλε στην κεντρική εξουσία, την οποία διοικούσαν μοναχοί από ένα άλλο, ανεξάρτητο κρατίδιο εκείνη την εποχή, γύρω στους 400 κρανοφόρους.

Αυτοί, για τους οποίους οι αρχαιολόγοι έχουν και τα περισσότερα στοιχεία (σημειώσεις με πρόχειρους υπολογισμούς δόσεων για αυτοκίνητα, συγκρίσεις τηλεφωνικών πακέτων, χαρτιά από σάντουιτς, καλαμάκια καφέδων), επιτέθηκαν και κατέλαβαν την περιοχή. Οι ιστορικοί αναζητούν περισσότερα δεδομένα, καθώς φαίνεται ότι η κατοχή δεν αντιστοιχεί σε ανάλογες περιπτώσεις όπως το Ανατολικό Τιμόρ, το Θιβέτ κ.α. Τα ευρήματα δεν είναι αρκετά για περισσότερα συμπεράσματα, η μαύρη γραβάτα όμως εικάζεται ότι ανήκει σε πρόσωπο που σε ηχογραφήσεις της εποχής φαίνεται ότι κατέχει σημαντική θέση στις δυνάμεις κατοχής και έχει σημαντικό πρόβλημα με τους Ιταλούς, ενώ η στέκα μπιλιάρδου φέρει υλικό από DNA μουστακιού μήκους περί τα 14 εκατοστά.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις