Για την συναυλία του Goran Bregovic


Ήταν μια υπέροχη φεγγαρίσια βράδια, που θα μπορούσε να γίνει μεθυστική εάν δεν υπήρχαν οι κύριες και οι κύριοι με τις νυκτερινές τους εμφανίσεις που ήθελαν να το κάνουν μέγαρο. Αλλά και οι νεαροί- ες που ήθελαν να το μετατρέψουν σε συναυλία του Σάκη Ρουβά χορεύοντας στην πίστα αγκαλιά με το καλλιτέχνη. Αναφέρομαι σαφώς για την συναυλία του goran bregovic στα Γιάννενα που τόσα στρεβλά γράφτηκαν.

Καταρχήν η συναυλία έγινε κατά 99% , απλά δεν ολοκληρώθηκε όπως έπρεπε να ολοκληρωθεί. Άρχισε πανέμορφα με τα πνευστά να κατεβαίνουν μέσα από το κοινό˙ με την μεθυστική ατμόσφαιρα να χαλάει το «ντου» κάποιων νεαρών που ήθελαν να μην πληρώσουν το ακριβούτσικο εισιτήριο. Με παρέμβαση του ίδιου του καλλιτέχνη τους επιτραπεί να μπουν δωρεάν και να καθίσουν μπροστά από την σκηνή. Χορεύοντας όλο το υπόλοιπο 2ωρο περίπου της συναυλίας, ενοχλώντας ελαφρώς κάποιους «σοβαρούς» κύριους-ες. Φωνάζοντας συχνά το σύνθημα εδώ είναι Βαλκάνια δεν είναι μέγαρο!!!!

Όλα φαινόταν πως θα ολοκληρώνονταν κανονικά. Σε κάποιο όμως από τα τελευταία τραγουδια, κάποια νεαρά ένιωσε την ανάγκη και την παρόρμηση να ανέβει στην σκηνή και να λικνιστεί μπροστά στο κοινό, κλέβοντας την παράσταση. Η παρέμβαση της ασφάλειας της συναυλίας προκάλεσε μια μικρή συμπλοκή επάνω στην σκηνή με τους νεαρούς που σήμανε και το σχετικά άδοξο τέλος της συναυλίας.

Αυτά για ένα γεγονός που δεν ήθελε να είναι ούτε μέγαρο, αλλά ούτε και πίστα που όμορφες λικνίζονται μπροστά σε καλλιτέχνες. Όσο για την τιμή του εισιτηρίου αυτή είναι μια άλλη μεγάλη πικρή ιστορία!!!!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις