Ο τσαμπουκάς των τροϊκανών της κυβέρνησης. Nα σπάσει στη πύλη της ΔΩΔΩΝΗ.


Η κυβέρνηση της Ε.Ε και του ΔΝΤ, του μαύρου μετώπου των ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ έδωσε παράταση μέχρι της 16 Ιούλη για να ολοκληρωθούν οι προσφορές για τη ΔΩΔΩΝΗ. Πίστεψαν ότι η παρατεταμένη προεκλογική περίοδος με τις τεράστιες κοινοβουλευτικές αυταπάτες που δημιουργήθηκαν στο κόσμο του αγώνα, θα μπορέσει να ανατρέψει το αγωνιστικό κλίμα μεταξύ κτηνοτρόφων-εργαζομένων στη ΔΩΔΩΝΗ και επιτροπών αγώνα ενάντια στην ιδιωτικοποίηση της βιομηχανίας.
Ως Νέο Αριστερό Ρεύμα πιστεύουμε ότι το μέτωπο των αγωνιζόμενων δυνάμεων που εμπόδισε την ιδιωτικοποίηση πρέπει να «ξυπνήσει» από το μετεκλογικό σοκ και δέος.

Το μέτωπο των αγωνιζόμενων δυνάμεων δεν μπορεί να ελπίζει στα παζάρια των κυρίαρχων πολιτικών δυνάμεων, της περιφερειακής και τοπικής διοίκησης και των γραφειοκρατών των Ενώσεων Αγροτικών Συνεταιρισμών. Δεν μπορεί να ελπίζει σε καμιά υπεύθυνη, ευρωλάγνα αντιπολίτευση της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ ούτε φυσικά σε λογικές περιχαράκωσης του αγώνα που προωθεί η ηγεσία του ΚΚΕ..

ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΓΟΜΕΝΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ  ΕΛΠΙΔΑ.

Οι κτηνοτρόφοι, οι εργαζόμενοι της ΔΩΔΩΝΗ, οι επιτροπές αγώνα και ο λαός της Ηπείρου  έχουν αποδείξει ότι μπορεί να τα βάλουν με κυβερνήσεις και παρατρεχάμενους που θέλουν να πουλήσουν τη ΔΩΔΩΝΗ. Το Νέο Αριστερό Ρεύμα καλεί σε ξεσηκωμό για να γίνει η ΔΩΔΩΝΗ κούγκι…, όπως είχαν δηλώσει παλιότερα οι επιτροπές αγώνα των κτηνοτρόφων.
  Η ΔΩΔΩΝΗ δεν ανήκει στα παπαγαλάκια της διορισμένης διοίκησης(που υπονομεύουν τη λειτουργία της),στους βιομήχανους που τη γλυκοκοιτάζουν ή στους βουλευτάδες που με το μνημόνιο της ντροπής ψήφισαν το θάνατο των εργαζόμενων, των αγροτοκτηνοτρόφων και ολόκληρου του Ελληνικού λαού. Δεν ανήκει σε όσους προσπαθούν εδώ και καιρό να την απαξιώσουν, για να την ξεπουλήσουν σαν ένα ακόμη θύμα της καπιταλιστικής κρίσης που οι ίδιοι δημιούργησαν. Η ΔΩΔΩΝΗ κράτησε και κρατάει ζωντανά τα χωριά και την ύπαιθρο.  Κάθε απόπειρα αλλαγής του κρατικοσυνεταιριστικού χαρακτήρα της ΔΩΔΩΝΗΣ σημαίνει απολύσεις και  τρομοκρατία για τους εργαζόμενους, μείωση των τιμών παραγωγού και ξεκλήρισμα των κτηνοτρόφων και αμφιβόλου ποιότητας και πανάκριβα γαλακτοκομικά προϊόντα για τον εργαζόμενο λαό.
Μια ακόμη κυβέρνηση, ετοιμάζεται να ιδιωτικοποιήσει ΑΤΕ και ΔΩΔΩΝΗ. Όπως τόσες άλλες φορές τα τελευταία είκοσι χρόνια, οι εργαζόμενοι οι κτηνοτρόφοι και όλοι οι Ηπειρώτες, με μια φωνή και μια γροθιά, καλούνται τώρα να κόψουν τα χέρια αυτών που πάνε να αρπάξουν τη ΔΩΔΩΝΗ (Συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, Ε.Ε., ΔΝΤ, υποψήφιοι αγοραστές και πολυεθνικές).

Ως Νέο Αριστερό Ρεύμα πιστεύουμε ότι ο αγώνας για την διατήρηση του σημερινού ιδιοκτησιακού καθεστώτος στη ΔΩΔΩΝΗ(όπως και της Βιομηχανίας Ζάχαρης), η ενίσχυση της λειτουργίας της βιομηχανίας με κριτήριο τις λαϊκές ανάγκες, εντάσσεται στον αγώνα για την αντικαπιταλιστική ανατροπή της επίθεσης, της ανατροπής των κυβερνήσεων με παλλαϊκό-πανεργατικό ξεσηκωμό, της αποδέσμευσης από την Ε.Ε, τη διαγραφή του χρέους, την αντικαπιταλιστική παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας  με πρωτοβάθμιους παραγωγικούς συνεταιρισμούς με εργατικό έλεγχο.

ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ
ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΔΩΔΩΝΗ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΠΑΧΤΙΚΑ
Το Νέο Αριστερό Ρεύμα στηρίζει τη συσκέψεις, τη συναυλία και τη κινητοποίηση κτηνοτρόφων και εργαζομένων στη ΔΩΔΩΝΗ στις 10/7,15/7 και 16/7στο χώρο της βιομηχανίας.
Η ΔΩΔΩΝΗ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ
ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΛΑΟ.
Ιούλιος  2012
ΝΕΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΡΕΥΜΑ
Οργανώσεις Ηπείρου
Συμμετέχουν στην ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α
  

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις