ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΕΓΙΝΕ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ. ΕΥΓΕ

υποδοχή του Ιατρείου Κοινωνικής Αλληλεγγύης εκ μέρους των τοπικών Αρχών
Μετά από δεκαπεντάμηνη λειτουργία του, το Ιατρείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης, που ίδρυσε η δημοτική μας παράταξη και που λειτούργησε ως ιατρείο και φαρμακείο για ανασφάλιστους Έλληνες απόρους και αλλοδαπούς εργαζόμενους, αναγνωρίζεται εκ μέρους των τοπικών και περιφερειακών αρχών ως χρήσιμος φορέας υγείας στην πόλη μας.
Το «Κοινωνικό Ιατρείο» λειτούργησε σε βάση ισότιμης συνεργασίας της δημοτικής παρατάξής μας με ειδικούς που πρόσφεραν αμισθί την επιστημονική γνώση τους και άλλους ενδιαφερόμενους δημότες που συνέβαλαν με τη συμμετοχή τους στη λειτουργία του. Εξάλλου το Ιατρείο ανέδειξε την πόλη μας ως μία από τις ελληνικές πόλεις στις οποίες οι ίδιοι οι δημότες αντιλαμβάνονται τις ανάγκες του πλησίον και αντιδρούν με συναισθήματα αλληλεγγύης. Σήμερα εγώ για σένα – αύριο εσύ για μένα.
Με τη χθεσινή επίσκεψη εκπροσώπων του Κοινωνικού ιατρείου στον Περιφερειάρχη Πρέβεζας κ. Στράτο Ιωάννου και στο Δήμαρχο Πρέβεζας κ. Χρήστο Μπαΐλη και τη σχετική συνεργασία προέκυψε η δυνατότητα νέας μεγαλύτερης, κεντρικότερης και λειτουργικότερης στέγης για το Κοινωνικό Ιατρείο, πράγμα για το οποίο η παράταξή μας εκφράζει την ικανοποίηση της.
Δεν παραλείπουμε άλλωστε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας σε επιστημονικούς και κοινωνικούς φορείς, σε αντιπροσώπους του τοπικού, του περιφερειακού και του εθνικού Τύπου, σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή, καθώς και σε συνδημότες μας που μας ενθάρρυναν στη δράση μας αυτή.
Γιάννης Ρέντζος,
Δημοτικός σύμβουλος, επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης
«Δημόσιος Χώρος Πρέβεζα – Λούρος – Ζάλογγο»

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις