13/1/11

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΒΗΧΟ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΒΗΧΟ (ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΕΔΩ) 

Σε νέα δίωξη εναντίον του Παναγιώτη Βήχου προχώρησε ο Εισαγγελέας Εφετών, με κατηγορίες που συνδέονται με τη σκευωρία που εξυφάνθηκε εναντίον του, μετά την καταγγελία του ιδίου και της Αθηνάς Βήχου για κυκλώματα σωματεμπορίας και καταναγκαστικής πορνείας στο νησί της Σαντορίνης το 1998, και τον μακρόχρονο δικαστικό μαραθώνιο που ακολούθησε. 


Μόνο οργή προκαλεί η νέα αυτή δίωξη, που έχει ως αποτέλεσμα τη σπίλωση της προσωπικότητάς του και την απαξίωση όσων καταγγέλλουν τα κυκλώματα του τράφικινγκ τα οποία μέχρι σήμερα δρουν είτε τελείως ανεξέλεγκτα, είτε με μικρές και σποραδικές ποινές από τα δικαστήρια. Υπενθυμίζουμε ότι μεταξύ των καταγγελθέντων από τον ίδιο βρισκόταν αξιωματικός της αστυνομίας, ο οποίος αθωώθηκε όπως και όλοι οι αξιωματικοί της αστυνομίας που έχουν κατά καιρούς κατηγορηθεί για εμπλοκή στο τράφικινγκ και πορισμό μέρους από τα τεράστια κέρδη που αυτό αποφέρει από την σεξουαλική εκμετάλλευση εις βάρος των γυναικών, συχνά και παιδιών, με αποτέλεσμα να διαιωνίζεται αυτή η κακουργηματική δραστηριότητα.

Υπενθυμίζουμε επίσης ότι πολλές γυναικείες, φεμινιστικές και κοινωνικές οργανώσεις έχουν εκφράσει παντοειδώς την αλληλεγγύη τους εναντίον αυτής της δίωξης και έχουν σταθεί στο πλευρό του Παν. Βήχου για όλο το διάστημα που αυτή εξελίσσεται.

Οι πολίτες και οι φορείς που υπογράφουμε αυτή την διαμαρτυρία, ζητούμε την άμεση παύση κάθε δίωξης εις βάρος του Παναγιώτη Βήχου.

Υπογραφές:

Α/Α ΟΝΟΜΑ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΠΟΛΗ

Στείλτε υπογραφές ΕΔΩ:

vihospanos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

γιατί "Είμαστε όλοι φτιαγμένοι από υλικά ονείρων…"
γιατί ουτοπία δεν είναι το αδύνατο αλλά η δυνατότητα


"Δεν είμαστε εμείς εκείνοι που θα φέρουν το φως.
Είμαστε όμως εκείνοι που θα θυμίζουμε πάντα
πως το σκοτάδι δεν είναι μόνο και ανίκητο"