ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ- ΑΣΥΛΟ ΠΑΝΤΟΥ


Κατά την ταπεινή μου γνώμη ύπαρξε ένα σχέδιο μέσα από την κυβέρνηση ή και από την ίδια την κυβέρνηση σε συμπαιγνία με την ΝΔ, το ΛΑΟΣ και την ΝΤΟΡΑ, με τους πρόθυμους της Αριστεράς να ακολουθούν, δηλαδή την ΔΗΑΡΙ, με στόχο να ενισχύσουν τα ξενοφοβικά σύνδρομα του λαού και  να βάλουν ζήτημα άσυλου.  Μια επίδειξη δύναμης σε όσους  σηκώνουν τα μάτια και τους κοιτούν δίχως φόβο.  
 Με στόχο ίσως να προκαλέσουν την σύγκρουση τώρα με τους αγωνιζόμενους κόμβους που τα πράγματα δεν είναι τόσο ώριμα πάρα αργότερα που ίσως και ναι.  Για αυτό και σήκωσαν με την βοήθεια των ΜΜΕ το θέμα της Νομικής. 

Μόνο που στο πάρα ένα δεν πήραν το συγκεκριμένο ρίσκο να φτάσουν τα πράγματα στο απροχώρητο, ίσως γιατί τους φοβείσαι η αποφασιστικότητα των αγωνιζόμενων τμημάτων  του Ελληνικού λαού. Από αυτήν την πλευρά ίσως και να αποτελεί μια μικρή νίκη η μη παρέμβαση της αστυνομίας στην Νομική.
Μόνο που το συγκεκριμένο ζήτημα παραμένει ανοικτό και   χρειάζεται μεγάλη σοβαρότητα, αποφασιστικότητα, συντονισμός και όχι αποσπασματικότητα. 

 Η ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ… ας την οργανώσουμε ΜΕ ΟΡΟΥΣ ΜΑΖΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΝΙΚΗΣ

Σχόλια

  1. ΒΛΕΠΕΤΕ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ . Η ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ. ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΙ ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΟΙ ΑΛΛΑ ΗΘΟΠΟΙΟΊ ΚΑΚΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΡΥΤΑΝΗ . ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις