Ας ετοιμάσουμε την ΑΝΑΤΡΟΠΗ της κυβέρνησης ΕΔΩ και ΤΩΡΑ

Τα ψέματα τελείωσαν από κάθε άποψη. Ο λαός βγήκε, βγαίνει και θα συνεχίζει να βγαίνει μαζικά στο δρόμο. Μόνο που το κίνημα και αριστερά  θα πρέπει να σηκώσουν το πήχη λίγο ψηλότερα.


Δεν φτάνουν οι απεργίες και οι διαδηλώσεις, θα πρέπει να οργανωθεί η εξέγερση για την ανατροπή της κυβέρνησης και της πολιτικής. Από τα λόγια να περάσουμε στην πράξη. Αυτό συνεπάγεται την δημιουργία κοινών δομών μιας μαζικής λαϊκής αντιεξουσίας  που θα οργανώσει την ανατροπή της κυβέρνησης.

Αιτήματα της λαϊκής και εργατικής εξέγερσης:  Κάτω η κυβέρνηση και όποια κυβέρνηση που θα στηρίξει το ΔΝΤ και την τρόικα. Σταμάτημα των πληρωμών στους τοκογλύφους και στις τράπεζες. Διαγραφή του χρέους. Σταμάτημα της λιτότητας, αυξήσεις στους μισθούς, μείωση των ωρών εργασίας. πάγωμα των τιμών σε είδη πρώτης ανάγκης. Απαγόρευση απολύσεων. Μπλοκάρισμα της εξόδου του συναλλάγματος προς το εξωτερικό. κρατικοποίηση όλων των τραπεζών και των μεγάλων επιχειρήσεων. Προετοιμασία εξόδου από την ΕΕ και το ΝΑΤΟ.
        

Σχόλια

  1. ΦΙΛΕ ΚΟΥΝΑ ΛΙΓΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΕΙΣ. ΔΟΥΛΕΨΕΣ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ Η ΤΡΩΣ ΤΑ ΕΤΟΙΜΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κομφορμιστικές καινοτυπίες..αν και δεν θα έπρεπε να σου απαντήσω...εργάζομαι 14 χρόνια στην βιομηχανία ΑΒΓΗ ΔΩΔΩΝΗ ΑΕ.. Εσύ που σε καμιά κρατική ή παρακρατική υπηρεσία;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΜΑΛΛΟΝ ΜΠΕΡΔΕΨΕΣ ΤΗΝ ΑΒΓΗ ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΙΟ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΕ Ι ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΟΙ. ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ.Ο ΔΙΑΛΟΓΟΠΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΙΑΛΕΓΟΜΕΝΟ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μπράβο ρε σκουριασμένο σκούπρο,έχεις να πεις κάτι ακόμη πιο ευφάνταστο τώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις