19/4/12

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝΕν όψει της προεκλογικής περιόδου είναι τεραστίων εθνικών και οικονομικών διαστάσεων αναγκαιότητα οι αρχηγοί των πολιτικών κομμάτων-ιδιαίτερα των δυο μεγαλυτέρων κομμάτων - να πάρουν μια ξεκάθαρη θέση πως δεν θα επιτρέψουν την ιδιωτικοποίηση της ΔΩΔΩΝΗΣ, πως είναι ενάντια στην ιδιωτικοποίηση της,  διαφορετικά  να μην περάσουν από την  ΉΠΕΙΡΟ.

Για αυτό το λόγο τους ζητάμε όταν με το καλό έρθουν στα Γιάννενα να μην κρυφτούν πίσω από ασάφειες και μισόλογα, να μην κρυφτούν πίσω από το δέντρο, ενώ είναι γυμνοί μπροστά στους Ηπειρώτες. Θα πρέπει ευθαρσώς και ξεκάθαρα να δηλώσουν  πως δεν θα ξεπουλήσουν την ΔΩΔΩΝΗ, είναι ίσως η μόνη αξιοπρεπής  δήλωση που πρέπει να κάνουν.  Και αυτή η δήλωση να γίνει μέσα στο χώρο της πολύπαθης ΔΩΔΩΝΗΣ. Σε κοινή συνέντευξη τύπου μαζί με τους συλλόγους των κτηνοτρόφων και το σωματείο των εργαζόμενων.

Διαφορετικά θα είναι συνυπεύθυνοι για το έγκλημα ενάντια στο κτηνοτροφικό κόσμο, ενάντια στην ΉΠΕΙΡΟ και στους Ηπειρώτες.  Και η ευθύνη μετά περνάει στους  Ηπειρώτες ψηφοφόρους που καλούνται να μαυρίσουν αυτούς τους ηγέτες και τα κόμματα  που θα  συναινέσουν  στο ξεπούλημα της ΔΩΔΩΝΗΣ

ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΙ ΗΠΕΙΡΟΥ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΓΑΛΑΚΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΔΩΔΩΝΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

γιατί "Είμαστε όλοι φτιαγμένοι από υλικά ονείρων…"
γιατί ουτοπία δεν είναι το αδύνατο αλλά η δυνατότητα


"Δεν είμαστε εμείς εκείνοι που θα φέρουν το φως.
Είμαστε όμως εκείνοι που θα θυμίζουμε πάντα
πως το σκοτάδι δεν είναι μόνο και ανίκητο"