ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑΣ – ΩΣ ΠΟΤΕ;;;



Καλά δεν ντρέπονται κόψανε τα μειωμένα εισιτήρια από τα άτομα με ειδικές ανάγκες. Εντός μιας συγκυρίας που οι τιμές των βασικών προϊόντων έχουν πάρει την ανηφόρα αυτοί κόβουν τα μειωμένα από την πιο αδύναμη κοινωνική κατηγορία Κτυπώντας βάναυσα την κοινωνική κατηγορία που γίνεται πρώτη θύμα του κοινωνικού ρατσισμού, αποκλεισμού, έχοντας την μεγαλύτερη ανεργία.

Οι θύτες αυτής της αισχρής και "εγκληματικής" ενέργειας είναι η Ομοσπονδία των ΚΤΕΛ που για να πιέσει την κυβέρνηση και το υπουργείο υγείας κόβει τα μειωμένα από τους ανάπηρους , χρησιμοποιώντας τους ως μοχλό πίεσης προς το υπουργείο Υγείας . Ένοχη είναι και η ίδια η κυβέρνηση, το ίδιο το υπουργείο Υγείας , που δεν ξέρω για πιο διαολεμένο λόγο κάνει οικονομία από τα αναπηρικά εισιτήρια.

Τόσο πολύ λοιπόν η αισχύνη μιας εξουσίας που βρίσκεται τόσο ψηλά και δεν καταλαβαίνει τις κοινωνικές ανάγκες ;; Μιας αγοράς που για το κέρδος δημιουργεί μοντέρνους καιάδες για αυτούς που βρίσκονται στο περιθώριο;;;

Σε κάθε περίπτωση είναι η επαίσχυντη έκφραση μιας κοινωνίας σήψης και παρακμής που δεν της μένει τίποτε άλλο παρα να αλλάξει εκ θεμελίων.

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΡΓΥΡΟΣ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις