ΣΤΟΥΣ "ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ" ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ



Στην ΚΟΣΚΟ , Κινέζικων συμφερόντων, παραχωρήθηκε το εμπορικό Λιμάνι του Πειραιά. Σφραγίζοντας την συνεργασία του Ελληνικού καπιταλισμού με τον Κινέζικο καπιταλισμό που κουμαντάρετε από την δικτατορία του Κομουνιστικού κόμματος Κίνας. Παράλληλα η Κινέζικη «κομμουνιστική» κυβέρνηση υπόγραψε με την Ελληνική κυβέρνηση σειρά συμφωνιών (του ΟΤΕ με HUAWEI και της ΕΡΤ και της κινεζικής κρατικής τηλεόρασης CCTV.). Η ΚΟΣΚΟ υποσχέθηκε επενδύσεις ύψους 350 εκατομμυρίων ευρώ, ανάπτυξη και προσλήψεις προσωπικού, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας.

Ενώ είναι γνωστό πως οι Έλληνες εφοπλιστές κάνουν χρυσές δουλείες με την «κομμουνιστική» Κίνα. Ενώ για τον Κινέζικο καπιταλισμό είναι μια ευκαιρία να ανοιχτεί στην ΕΕ.

Οι εργαζόμενοι διαμαρτύρονται για την ιδιωτικοποίηση, αλλά ευτυχώς, μάλλον θα έχουν να κάνουν με το «προοδευτικό» - σε σχέση με το «κομμουνιστικό» - δουλοκτητικό εργατικό δίκαιο.

Για την ιδιωτικοποίηση διαφωνεί η αντιπολίτευση. Αξιοσημείωτη είναι όμως η άποψη της Παπαρήγα που παρόλο που διαφωνεί με την ιδιωτικοποίηση των Λιμανιών σημείωσε πως ότι πρέπει να αξιοποιούνται οι διεθνείς σχέσεις στο βαθμό που υπάρχει αμοιβαίο όφελος και συμβάλλουν στο να μην εξαρτάται η Ελλάδα από κέντρα που εμποδίζουν την ανάπτυξή της, και πως είναι σύμφωνη με την διεθνή συνεργασία εφόσον στηρίζεται σε αμοιβαίο όφελος. Ειδικά εάν είναι συνεργασία με την «λαϊκή οικονομία» της Κομουνιστικής Κίνας., θα πρόσθετα εγώ ο κακός…!!!! Για αυτό δεν στρέφεται κατά του αγοραστή και όχι γιατί την ευθύνη της ιδιωτικοποίησης την έχει η Ελληνική κυβέρνηση ,όπως η ίδια λέει.

Λυπάμαι με την κατάντια του ΚΚΕ που στηρίζει εμμέσως πλην σαφώς ένα κλασικό πλέον καπιταλιστικό σύστημα, όπως είναι η Κίνα, και για αυτό το λόγο υποστέλλει την σημαία του αγώνα ενάντια στην ιδιωτικοποίηση, κάνοντας για μια ακόμη φορά τις πλάτες στην ΝΔ, μιλώντας για επενδύσεις που βοηθάνε την ανάπτυξη… ΕΛΕΟΣ!!!!

ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΤΣΙ ΘΑ ΝΑΙ Η ΛΑΪΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ….Μετά φταίει ο Μπουχάριν και τον βγάζεται πράκτορα.. Και πάλι ΕΛΕΟΣ σύντροφοι!!!!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΡΓΥΡΟΣ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις