ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΚΒΙΑΣΜΩΝ


Μπαίνουμε σιγά, σιγά στην τελική ευθεία των πιο άγριων και σκληρών εκλογών των τελευταίων δεκαετιών. Καθημερινές είναι πλέον οι ενοχλήσεις και οι εκβιασμοί σε συντρόφους-ες να μην επανδρώσουν τα ψηφοδέλτια της Αριστερής Παρέμβασης και της ΔΡΑΣΥ  ή ο εκβιασμός σε εργαζόμενους να επανδρώσουν καθεστωτικά  ψηφοδέλτια. Και σε αυτό χρησιμοποιούνται τα πάντα και κυριότερο η οικογένεια, οι γυναίκες, οι άντρες, τα αδέρφια-ες  και τα ανίψια και σαφώς το ζήτημα της εργασίας σε μια στιγμή που η ανεργία εγκαθίσταται σε κάθε σπιτικό.

Τους επιθυμήσουμε πως όσο και ο εκβιασμός κι αν πιάνει στην μια ή στην άλλη περίπτωση δεν μπορεί να μαντρώσει τους εργαζόμενους και το λαό που πληρώνει την κρίση που το σκατοσύστημα σας έχει δημιουργήσει.  Δεν μπορεί να δεχτεί επ’ αόριστον ο λαός να ζει κάτω από όριο που αντικειμενικά η εποχή και οι δυνατότητες δημιουργούν, να δεχτεί ο πλούτος έχει συγκεντρωθεί σε ελάχιστα χέρια και αυτοί να σκέπτονται πως θα βγάλουν το χειμώνα. Δεν δεχτεί πως μπορεί να πεινάσει..Τι θα κάνουν άραγε για αυτά οι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ που στηρίζουν το μνημόνιο και την  πολιτική του κεφαλαίου-ΔΝΤ-ΕΕ που καταργεί ή επιθυμεί να καταργήσει και το ελάχιστον των κοινωνικών και εργατικών δικαιωμάτων και τα κατακτήσεων…

Ένα έχουμε να τους ξαναθυμίσουμε: ο εκβιασμός δεν πιάνει πάντα και παντού, δεν είναι φάρμακο για πάσα νόσο και πάσα μαλακιά, άλλωστε όπως λέει και ο λαός:  μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις και η κακή τους ώρα….  

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις