Συστράτευση όλων των εκπαιδευτικών εν όψει του μεγάλου Πανελλαδικού–Παν-αναπηρικού συλλαλητηρίου.

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Αδιόριστων Εκπαιδευτικών με Σοβαρές Αναπηρίες 67% και άνω καλεί όλους τους εκπαιδευτικούς να ενώσουν τις φωνές τους στις 3 Δεκέμβρη μαζί με τους άλλους φορείς του αναπηρικού κινήματος.

Είναι χρέος όλων μας να βρισκόμαστε εκεί.

Είναι χρέος μας να δείξουμε ότι δεν ανεχόμαστε την καταπάτηση των συνταγματικά κατοχυρωμένων δικαιωμάτων μας. Έχουμε χρέος πρώτα απέναντι στους εαυτούς μας, στους συναδέλφους μας, στους μαθητές μας και μετά απέναντι προς όλο το αναπηρικό κίνημα να αγωνιστούμε για το δικαίωμα μας να ονειρευόμαστε ένα καλύτερο αύριο, ένα δικαίωμα που κάποιοι μας το στέρησαν και μας το στερούν συστηματικά .

Όλοι στο συλλαλητήριο στις 3 Δεκέμβρη 2010 κ ώρα 10.00 το πρωί στην πλατεία Συντάγματος.

Αρχικά θα συναντηθούμε στην πλατεία Κοραή στις 9 π.μ. (στάση μετρό ‘’Πανεπιστήμιο’’) όπου θα ενωθούμε με άλλους φορείς και θα πραγματοποιήσουμε πορεία προς την πλατεία Συντάγματος όπου θα είναι και ο κύριος όγκος του Πανελλαδικού Παν-αναπηρικού Συλλαλητηρίου.

Να είστε όλοι εκεί με τις οικογένειές σας και τους φίλους σας.

Η 3η Δεκέμβρη δεν είναι γιορτή αλλά καταγγελία…

Επισήμανση: η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες έχει ζητήσει με έγγραφη επιστολή της, από την ΔΟΕ και την ΟΛΜΕ να κηρυχθεί διευκολυντική στάση εργασίας στις 3 Δεκέμβρη για όσους συναδέλφους θέλουν να συμμετάσχουν στο Πανελλαδικό – Παν-αναπηρικό συλλαλητήριο.

Με εκτίμηση εκ μέρους του Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                                 Η Γραμματέας

Μπίτης Αθανάσιος                            Ταμπάκου Δέσποινα

 

Πληροφορίες: Μπαρμπαλιά Ελένη Αθήνα/Athens:
23-11-2010 Αρ. Πρωτ./Ref. Nr: 3469

Προς:
Φορείς-Μέλη Ε.Σ.ΑμεΑ
& Φορείς – Μέλη Αυτών

Θέμα: «Κήρυξη διευκολυντικής στάσης εργασίας από την ΑΔΕΔΥ και ΠΟΕΔΗΝ για τις 3
Δεκέμβρη 2010 ώρα 11:00-15:00»

Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Η ΑΔΕΔΥ και η ΠΟΕΔΗΝ ανταποκρινόμενες στην πρόσκληση της Ε.Σ.ΑμεΑ. προκήρυξαν διευκολυντική 4άωρη στάση εργασίας την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου από 11:00 έως 15:00 για να δώσουν τη δυνατότητα στους εργαζόμενους με αναπηρία, τους γονείς, τα μέλη των οικογενειών τους και κάθε εργαζόμενο να συμμετάσχει στο Παναναπηρικό – Πανελλήνιο Συλλαλητήριο που διοργανώνει το αναπηρικό κίνημα της χώρας στην Πλατεία Συντάγματος στις 10:00 το πρωϊ.
ΑΔΕΔΥ και ΠΟΕΔΗΝ εκφράζουν την υποστήριξη τους στο διεκδικητικό πλαίσιο των αιτημάτων του αναπηρικού κινήματος για τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής μας, την απασχόληση, πλήρη υγειονομική και ασφαλιστική κάλυψη και κοινωνική προστασία.
Σας παρακαλούμε να ενημερώσετε τα μέλη σας για τη στήριξη του Συλλαλητηρίου και κυρίως τους εργαζόμενους που καλύπτονται από τους ανωτέρω συνδικαλιστικούς φορείς. Συνεχίζουμε ο καθένας χωριστά και όλοι μαζί για την επιτυχία του Παναναπηρικού – Πανελλαδικού Συλλαλητηρίου του αναπηρικού κινήματος.
Με συναδελφικούς χαιρετισμούς 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Ι. ΒΑΡΔΑΚΑΣΤΑΝΗΣ ΧΡ. ΝΑΣΤΑΣ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις