17/5/11

Η ΔΩΔΩΝΗ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ, ΠΑΡΑΓΕΙ, ΚΥΒΕΡΝΑ....Η ΔΩΔΩΝΗ ΠΟΥ ΝΙΚΑ!!!!!! 

Αυτο συνιστά μια απαντήση και σε όσους παλαιούς και νυν αριστερούς και σοσιαλιστές βουλευτές και μη θεωρούν πως οι εργαζόμενοι, αυτοί που παράγουν τον κοινωνικξό πλούτο δεν εχουν λόγο στην παραγωγή και στην διοίκηση..μάλλον είναι οι μόνοι που έχουν...

Η μαχόμενη και αταλάντευτη ενότητα των κτηνοτρόφων και των εργαζόμενων στην ΔΩΔΩΝΗ  για μια ακόμη φορά απέτρεψε την ποινικοποίηση και την καταστολή του αγώνα μας. Είναι αυτός ο ενωτικός αγώνας κτηνοτρόφων και εργαζομένων  που εγγυάται   την αποτροπή της ιδιωτικοποίησης της εταιρίας ΔΩΔΩΝΗ. 
Που εγγυάται  τιμές αξιοπρέπειας για τους παραγωγούς, κρατικές πολιτικές στήριξης της κτηνοτροφίας. Την επαναλειτουργία της ΣΒΕΚΗ. Την σωστή λειτουργία της ΖΩ-ΔΩ. Μόνιμες και σταθερές θέσεις εργασίας μέσα στην Εταιρία. Μαζί μπορούμε να στείλουμε στον αγύριστο κάθε πολιτική απαξίωσης της εταιρίας, τη καταστροφή της κτηνοτροφίας και της εργασίας.
Έξαλλου όπως έδειξε και η πραγματικότητα τις τελευταίες 10 μέρες που η ΔΩΔΩΝΗ λειτουργούσε υπό κατάληψη, δίχως την διοίκηση του Στρον Κόντου, λειτούργησε πολύ καλυτέρα από την εποχή που υπήρχε η συγκεκριμένη διοίκηση που έχει βάλει σκοπό να απαξιώσει την ΔΩΔΩΝΗ.  
Και αυτό φαντάζει ολότελα φυσικό: Πέρα από τους παραγωγούς που προσφέρουν  την πρώτη ύλη, τους εργαζόμενους που προσφέρουν την εργασία τους και το καταναλωτικό κοινό, ιδιαίτερα της Ηπείρου, κανείς άλλος δεν είναι χρήσιμος..Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για μια διοίκηση που έχει ως στόχο την απαξίωση και το ξεπούλημα της ΔΩΔΩΝΗΣ.
  
Μπορούμε και θα βαδίσουμε μαζί μέχρι την νίκη!!!!!
ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΙ και ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΗΠΕΙΡΟΥ         

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

γιατί "Είμαστε όλοι φτιαγμένοι από υλικά ονείρων…"
γιατί ουτοπία δεν είναι το αδύνατο αλλά η δυνατότητα


"Δεν είμαστε εμείς εκείνοι που θα φέρουν το φως.
Είμαστε όμως εκείνοι που θα θυμίζουμε πάντα
πως το σκοτάδι δεν είναι μόνο και ανίκητο"