ΓΕΝΙΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΩΔΩΝΗΣ


ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ  ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!!!!!!   


Και εν μέσω των διαρκών ηλεκτροΣΟΚ που προκαλεί η χούντα της κυβέρνησης-ΕΕ-ΔΝΤ- καταστρέφοντας το παρόν και το μέλλον του εργαζόμενου λαού και των παιδιών του- η γνωστοποίηση του ξεπουλήματος της ΔΩΔΩΝΗΣ ίσως και να φαντάζει παρανυχίδα, μα δεν είναι.

Η ιδιωτικοποίηση της κρατικοσυνεταιριστικής εταιρίας ΔΩΔΩΝΗ αποτελεί στρατηγική επιλογή μακράς πνοής για το ελληνικό και ξένο κεφάλαιο στην αγωνιώδη προσπάθεια τους να βγουν από την κρίση, αποδομώντας ολοκληρωτικά τα εργατικά και κοινωνικά δικαιώματα.


 Ο καθοριστικός ρόλος της ΔΩΔΩΝΗΣ στην παραγωγή και εμπορία  ποιοτικής φέτας, ο κοινωνικός χαρακτήρας που παίζει στηρίζοντας το εισόδημα των κτηνοτρόφων και κάποια ελάχιστα στάνταρ στις εργασιακές σχέσεις- ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΩΣ Η ΔΩΔΩΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΥΡΥΞΕΙ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ- την καθιστούν πόλο αντίστασης στην ολοκληρωτική επίθεση στο λαό και στην εργατική τάξη.

Ένα γεγονός που το κατανοούν οι ντόπιες ελίτ και οι προύχοντες, δήμαρχοι, βουλευτές και περιφερειάρχες που υπερασπίζονται τα συμφέροντα του ντόπιου κεφαλαίου και σιωπούν επιδεκτικά..μια σιωπή που κραυγάζει… ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΑΣΑΝΟ 

Το πέσιμο του κάστρου της ΔΩΔΩΝΗΣ θα ναι καταστροφή για το λαό της ΗΠΕΙΡΟΥ  και την εργατική τάξη, αντίθετα αν για μια ακόμη φορά φάνε τα μούτρα τους- ο κύριος  ΑΤΕ δήλωσε: πως έχουμε αργήσει στο ξεπούλημα της, και αυτό οφείλεται στους αγώνες των κτηνοτρόφων και των εργαζομένων- τότε είναι βέβαιο πως θα σημάνει την πρώτη ουσιαστική νίκη ενάντια στην χούντα κυβέρνησης-ΕΕ-ΔΝΤ-κεφαλαίου. Που θα οδηγήσει σε αντιστροφή της κατάστασης, θα οδηγήσει στο να χαμογελάσει το χείλι του αγωνιζόμενου λαού… 

Λαέ και εργαζόμενοι της Ηπείρου  ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ και πρέπει να τον κερδίσουμε, όπως τον κέρδισαν οι επαναστατημένοι Έλληνες το 1821, όπως τον κερδίσαμε στα βουνά της Πίνδου, πετώντας τον κατακτητή στην θάλασσα. Μόνο έτσι αποκτούμε την αυτοπεποίθηση για να πούμε όχι στους κατακτητές και τους πράκτορες του. Μόνο έτσι μπορούμε να διώξουμε αυτούς που μας κλέβουν το φαί από το στόμα. Μόνο έτσι θα πάρουμε την εξουσία από τα χέρια αυτών που χωρίς  ουσιαστικά να μας ρωτάνε αποφασίζουν για εμάς δίχως εμάς. Παίζοντας τις ζωές και των μέλλον μας στα χρηματιστήρια τους σαν να ναι σπρεντ και μετοχές..

Τώρα ΓΕΝΙΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ για να μην ιδιωτικοποιηθεί η ΔΩΔΩΝΗ, για να σωθεί η κτηνοτροφία, για να μην ζήσουν οι εργαζόμενοι της περιοχής ακόμη χειρότερες μέρες. Για να τρώνε τα παιδιά μας ποιοτικά προϊόντα. Για να μπορεί αύριο η ΔΩΔΩΝΗ μαζί με την ΖΩ-ΔΩ, την ΣΒΕΚΗ και τη ΠΙΝΔΟ να θρέψει φτηνά το ηπειρώτικο λαό.

Όπλο μας οι γενικές συνελεύσεις των εργατικών σωματείων, των συλλογών των κτηνοτρόφων, τα συντονιστικά των σωματείων και των κέντρων αγώνα.  ΌΠΛΟ ΜΑΣ Η ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ, ΤΩΝ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ..
            

ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις